Smadar LeviFinancijski direktor
background
Previous page Next page
Beginning of quote:MyHeritage čini stvari drugačije, i ja volim izazov razmišljanja izvan svakodnevnice. End of quote.
Kao glavni financijski direktor, Smadar donosi u MyHeritage više od 17 godina iskustva u uspostavi učinkovitih financija i računovodstvenih poslova u različitim okruženjima, uključujući tehnologije, industrijske i komercijalne tvrtke, kao i velike holding tvrtke.

Prije ulaska u MyHeritage, Smadar je bio VP Finance u MediaMindu, gdje je vodio tim od 40 zaposlenika u 12 svjetskih ureda, odigrao ključnu ulogu u provedbi uspješne akvizicije MediaMinda od strane DG FastChannel i vodio IPO tvrtke na Nasdaq.

U vodećim računovodstvenim tvrtkama Ernst & Young i Arthur Andersen, Smadar je bio instrument u pružanju smjernica i stručnosti u tijeku pregled i revizija tromjesečnih i godišnjih financijskih izvješća i određivanje strategija za odgovarajuće rješavanje potencijalnih rizika. Također je pružala česte konzultacije o računovodstvenim i poreznim pitanjima.

Smadar ima B.A. u računovodstvu i MBA u financijama i računovodstvu. U slobodno vrijeme, Smadar i njezin muž uživaju u trošenju vremena sa svojim blizancima. Napredni ronilac, Smadar je zaronio u mnogim najvećim svjetskim podvodnim grebenima.