Neta Langer LevitanGlavni direktor za ljudske resurse
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Naš izniman talent, dojmljivi proizvodi, vrhunska tehnologija i kultura usmjerena na ljude su ono što MyHeritage čini nevjerojatnim mjestom za rad. Jako sam ponosna što sam dio toga. End of quote.
Neta, naša glavna direktorica za ljudske resurse, nadzire sve aspekte ljudskih resursa u MyHeritage-u, fokusirajući se na razvoj talenata, kulturu tvrtke i vodstvo.

Tijekom protekle 23 godine, Neta je bila na brojnim višim pozicijama u ljudskim resursima u raznim industrijama i tvrtkama, uključujući Glasshouse Technologies, Amdocs i nedavno, kao starija potpredsjednica ljudskih resursa u 888 Holdings. Neta je studirala društveno ponašanje na Sveučilištu Bar Ilan te menadžment i organizacijsko ponašanje na Lahavu, Sveučilište u Tel Avivu.

Tijekom svoje karijere voditeljice odjela za ljudske resurse u globalnim tehnološkim tvrtkama, Neta je ovladala organizacijskim transformacijama, spajanjima i preuzimanjima te je bila mentor voditeljima, istovremeno potičući operativnu izvrsnost i angažman talenata. Neta je strastvena u poticanju izvrsnosti i osnaživanju ljudi i zajednica za postizanje uspjeha. Ona vjeruje da su podaci i tehnologija ključni čimbenici uspjeha u moderno-naprednim organizacijama.

Neta je gostujući predavač na MA Programu organizacijskog razvoja u Akademskom centru Peres, a kako bi slijedila svoje srce, Neta volontira na različite načine, fokusirajući se na jačanje samopouzdanja mladih žena, profesionalnih sposobnosti i zapošljivosti. Zajedno s timom ljudskih resursa, Neta je predana stvaranju okruženja koje nadahnjuje i izvlači najbolje iz ljudi. Njezina misija je podržati poslovne ciljeve, istovremeno osiguravajući da je MyHeritage najbolje mjesto za rad i da je spreman za svijetlu budućnost.

Neta je u sretnom braku s Alonom, a zajedno su ponosni roditelji troje djece. U slobodno vrijeme uživa u dizajnu interijera i gurmanskom pečenju.