Ran LevyVP R&D
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Naš R&D je solidarnost. Daj ruku budi prijatelj. Mi smo svi vlasnici uspjeha kompanije. End of quote.
Sa preko 18 godina iskustva u tehnološkoj industriji kao razvijač i arhitekt specijaliziran u kompleksnim sustavima visoke razine, Ran je strastven odan u efikasnosti procesa. Ran donosi snažne tehničke mogućnosti u MyHeritage, gdje je radio da napravi kulturu “kvaliteta kao način života” unutar R&D odjela, osnaživajući timove da se fokusiraju na izvršenje bez ugrožavanja kvalitete.

Prije nego je postao VP R&D, Ran je vodio Pozadinski tim u MyHeritage 4 godine, definirajući arhitekturu za rješavanje izazova visoke razine i omogućavanje MyHeritage da upravlja desecima milijuna korisnika i milijardama profila i povijesnih zapisa. Prije pridruživanja MyHeritage, Ran je bio softverski arhitekt u jednoj od poslovnih linija Nokia Siemens Mreže.

Ran ima BA u računalnim znanostima iz Academic College of Tel Aviv-Yafo. Njegova karijera u tehnici bila je inspirirana njegovim najdražim hobijem - kodiranju - koje je počeo u dobi od 10, kreirajući igre prije ere interneta.