$99‎
Samo$69‎
Zadivite sebe
Otkrijte svoje etničko porijeklo i pronađite nove rođake našim jednostavnim DNK testom.
$99‎
Samo$69‎
POSEBNA PONUDA
Spremi 30%
Završava 24-og Srpnja
Najviši tehnološki standardi zadovoljiti će najpovoljniju cijenu na tržištu.
Vaša DNK otkriva Vaše jedinstveno porijeklo - etničke grupe i geografske regije iz kojih potječete.
Uz pomoć zajedničkog DNK pronađite nove rođake za koje nikada niste znali da postoje.
Otkrića koja mijenjaju život su nadohvat ruke
Zaključana unutar Vašeg DNK nalazi se Vaša jedinstvena etnička šminka, povijest Vaših predaka te mreža bliskih i dalekih rođaka koje možete otkriti. Brzim brisom unutrašnosti obraza, test određuje Vaše etničko porijeklo i pronalazi Vaše rođake.
1. Naručite svoj DNK komplet putem interneta
2. Pošaljite nam svoj uzorak
3. Vaša DNK se analizira u našem laboratoriju Pogledajte video DNK laboratorija
4. Pogledajte svoje rezultate putem internerta za 3-4 tjedna
Otkrijte svoje etničko podrijetlo
Otkrijte koja mjesta su Vaši preci zvali domom.
Dobit ćete pregled iz kojeg je vidljivo koji dio Vaše DNK dolazi iz koje dijela različitih globalnih populacija. Možete otkriti korijene na neočekivanim mjestima.
Povežite se s novopronađenim rođacima
Tražimo ljude čiji DNK se podudara s Vašim: Vaše rođake. Možete se povezati sa svojim rođacima kako biste doznali više o svojoj obitelji i otkrili zajedničke pretke.

Već ste napravili DNK test? Učitajte postojeće DNK rezultate.

MyHeritage ima najveću međunarodnu mrežu obiteljskih stabala. Iskoristite svoj DNK test izrađujući svoje obiteljsko stablo i istražujući svoje nove obiteljske veze našim naprednim alatima.
Vaša privatnost je zaštićena
Vaša privatnost je izuzetno važna.
Značajno smo investirali kako bismo bili sigurni da su Vaš račun i osobni detalji sigurni i zaštićeni uz pomoć nekoliko razina kodiranja. Sva testiranja su provedena u našem vodećem svjetskom CLIA-certificiranom, CAP-akreditiranom laboratoriju u Sjedinjenim Državama.
Objašnjenje o MyHeritage DNK
Kako uzeti bris DNK?
Izrada vlastitog DNK uzorka uključuje samo bris obraza i lako se može uraditi u dvije minute ili manje. Dobit ćete detaljne upute za uzimanje uzoraka, zajedno sa svojim DNK test setom. Također, možete pogledati naš video u kojem se prikazuje postupak.
Kakav uzorak trebam dati?
MyHeritage DNK komplet za testiranje je jednostavan za korištenje i ne uključuje uzimanje krvi ili pljuvačke. Da dobijete uzorak, jednostavno malim štapićem prođite unutrašnjom stranom obraza oko 45 sekundi i ponovite to s drugim štapićem za rezervu. Štapiće zatim stavite u epruvete i proslijedite poštom u DNK laboratorij na analilzu. Rezultati su Vam na raspolaganju na MyHeritage web stranici u sigurnom pregledniku.
Što mogu doznati iz DNK testa što inače ne bih znao?
S MyHeritage DNK, možete otkriti rođake za koje niste znali da postoje, s kojima dijelite DNK segmente naslijeđene od istog zajedničkog pretka. Otkrit ćete etničko i geografsko podrijetlo svojih predaka - što može uključiti neka iznenađenja.
Koje su prednosti testiranja drugih članova obitelji?
Svaki član Vaše obitelji nosi jedinstvene dijelove DNK koji zajedno mogu otključati Vašu obiteljsku priču. Testiranje jednog ili oba roditelja, omogućit će Vam dodatne informacije o Vašim vlastitim DNK Parovima. Na primjer, moći ćete otkriti temelji li se pojedina podudarnost po očevoj ili majčinoj liniji. Također ćete otkriti dodatne rođake kroz usporedbu do 100% od svakog od njihovih DNK (umjesto samo 50% koje ste naslijedili). Testiranje braće i sestara, rođaka i drugih srodnika je također vrlo korisno za otkrivanje više rođaka i za saznanja o Vašim vlastitim podudarnostima. Kako je genetičko nasljedstvo slučajno, Vaša braća i sestre mogu dobiti različiti etnički rezultat u odnosu na Vas pa je fascinantno i zabavno uspoređivati rezultate.
Što ako sam već ranije napravila DNK test? Hoću li s MyHeritage testom doznati nešto novo?
Da. Testiranje Vaše DNK na MyHeritage nudi značajne prednosti čak i ako ste se već testirali drugdje. Moći ćete dobiti jedinstvene podudarnosti za korisnike koji su se testirali samo na MyHeritage, kao i podudarnosti sa korisnicima koji su postavili svoje rezultate na MyHeritage s drugih servisa. Zahvaljujući MyHeritage-ovoj dostupnosti na više od 40 jezika i širokom međunarodnom dosegu, imat ćete više uspjeha kod usporedbe s mogućim rođacima iz drugih zemalja.
Također ćete dobiti sveobuhvatnu analizu etničke pripadnosti na MyHeritage koja može otkriti nove informacije.
Koliko dugo treba čekati rezultate?
Jednom kada Vaš komplet stigne u naš laboratorij, trebat će 3-4 tjedna da rezultati budu spremni. Kada jednom rezultati budu raspoloživi, mi ćemo vas upozoriti emailom i rezultati će biti dostupni vama preko interneta.
Kakve veze ima DNK s obiteljskim stablima?
DNK i obiteljska stabla se međusobno nadopunjuju. DNK se može koristiti za dokazivanje ili opovrgavanje dokumentirane obiteljske veze. Na primjer, ako postoji druga osoba s Vašim prezimenom ili vlasnik obiteljskog stabla s kojim imate Smart Match™, možete se oboje testirati na MyHeritage DNK kako biste doznali jeste li stvarno povezani. Isto tako, obiteljska stabla su od neprocjenjive vrijednosti za otkrivanje puta do DNK podudaranosti. Kreiranje obiteljskog stabla je preporučljivo za svakoga tko provodi DNK test, kako bi izvukao najveću korist iz DNK rezultata i otkrio cijelu priču. MyHeritage osigurava odličan alat za kreiranje obiteljskog stabla i 8 milijardu povijesnih zapisa koji njegovo proširenje čine zabavnim i jednostavnim.
Kako ćete analizirati i obraditi DNK uzorak?
MyHeritage DNK test koristi na mikropločicama zasnovano autosomalno DNK testiranje. Ovaj test daje sirovi podatak koji nam pomaže računati DNK podudarnosti i analizu etniciteta od svih linija predaka, muških i ženskih.