$99‎
Samo$79‎
Zadivi sebe
Otkrij tvoje etničko porijeklo i pronađi nove rođake našim jednostavnim DNK testom.
$99‎
Samo$79‎
Najviši tehnološki standardi zadovoljiti će najpovoljniju cijenu na tržištu.
Tvoj DNK otkriva tvoje jedinstveno porijeklo - etničke grupe i geografske regije iz kojih potječeš.
Pronađi nove rođake za koje nikada nisi znao da postoje kroz dijeljenje DNK.
Otkrića koja mijenjaju život su nekoliko jednostavih koraka udaljeni
Zaključana unutar tvog DNK je tvoja jedinstvena etnička šminka, povijest tvojih predaka i web zatvorenih udaljenih rođaka koji čekaju da budu otkriveni. Brzim brisom sa tvojeg obraza, test određuje tvoje etničko porijeklo i nalazi tvoje rođake.
1. Naruči tvoj DNK komplet preko mreže
2. Pošalji nazad tvoj uzorak
3. Tvoja DNK se analizira u našem laboratoriju Gledaj video DNK laboratorija
4. Pogledaj tvoje rezultate na mreži za 3-4 tjedana
Otkrij tvoje etničko podrijetlo
Otkrij koja mjesta su tvoji pretci zvali domom.
Prelomit ćeš koji dio tvoje DNK dolazi iz različitih globalnih populacija. Možeš otkriti korijene na neočekivanim mjestima.
Spoji se sa novopronađenom rođacima
Tražimo ljude čiji DNK se podudara sa tvojim: tvoji rođaci. Možeš se povezati sa tvojim rođacima da naučiš više o tvojoj obitelji i otkriješ zajedničke pretke.

Već si napravio DNK test? Učitaj postojeće DNK resultate.

MyHeritage ima najveću međunarodnu mrežu obiteljskih stabla. Napravi najviše od tvojeg DNK testa izradom tvojeg obiteljskog stabla i istraživanjem tvojih novih obiteljskih veza sa našim naprednim alatima.
Tvoja privatnost
Tvoja privatnost je izuzetno važna.
Napravili smo značajne investicije da osiguramo da su tvoj račun i osobni detalji sigurni i zaštićeni preko nekoliko razina kodiranja. Sva testiranja su napravljena u našem vodećem svjetskom CLIA-certificiranom, CAP-akreditiranom laboratoriju u Sjedinjenim Državama.
MyHeritage DNK objašnjenje
Koju vrstu uzorka trebam pružiti?
MyHeritage DNK komplet za testiranje je jednostavan za korištenje i ne uključuje uzimanje krvi ili pljuvačke. Da bi sakupio tvoj uzorak jednostavno sastruži unutrašnjost tvoga obraza malim štapićem za oko 30 sekundi i ponovi to sa drugim štapićem za rezervu. Štapiće zatim stavi u bočice i proslijedi poštom na DNK laboratorij za analilzu. Rezultati su ti na raspolaganju za tebe da ih vidiš pouzdano na MyHeritage web stranici.
Što mogu naučiti iz DNK testa što inače nebih mogao znati?
Sa MyHeritage DNK, možeš otkriti rođake o kojima prethodno nisi znao, koji dijeli DNK segmente sa svojim naslijeđenim od istog zajedničkog pretka. Otkrit ćeš etničko i geografsko podrijetlo tvojih predaka - koje može uključiti neka iznenađenja. Moći ćeš naučiti koji dio tvojeg DNK imaš naslijeđen od svakog od tvojih roditelja.
Koje su prednosti testiranja drugih članova obitelji?
Svaki od tvojih članova obitelji nosi jedinstveni komadić DNK koji zajedno otključava tvoju obiteljsku priču. Testiranje jednog ili oba roditelja, omogućit će ti da sačiniš dodatnu informaciju o tvojom vlastitom DNK Paru. Na primjer, moći ćeš naći da li je svaka podudarnost očinska ili majčinska. Također ćeš otkriti dodatne rođake kroz podudaranje 100% od svakog od njihovih DNK (umjesto samo 50% koje si naslijedio). Testiranje braće i sestara, rođaka i drugih srodnika je također vrlo korisno za otkrivanje više rođaka i za učenje više o tvojoj vlastitoj podudarnosti. Kako je genetičko nasljedstvo slučajno, tvoja braća mogu dobiti različiti etnički rezultat od tvojega i to je fascinantno i zabavno da usporedite tvoje rezultate.
Što ako sam već ranije uzeo DNK test? Dali će mi MyHeritage test ponuditi novu informaciju?
Da. Testiranje tvoje DNK sa MyHeritage nudi značajne prednosti čak i ako si se testirao ranije drugdje. Moći ćeš dobiti jedinstvene podudarnosti za korisnike koji su se testirali samo sa MyHeritage, kao i podudarnosti sa korisnicima koji su učitali svoje rezultate na MyHeritage od drugih dobavljača. Zahvaljujući MyHeritage-ovoj dostupnosti na više od 40 jezika i širokom međunarodnom dosegu, imat ćeš bolje šanse biti uspoređen sa rođacima koji žive u drugim zemljama.
Također ćeš dobiti sveobuhvatne analize etničke pripadnosti na MyHeritage koje mogu otkriti nove informacije.
Koliko će trajati da dobijem rezultate?
Jednom kada tvoj komplet stigne u naš laboratorij, trebat će 3-4 tjedna da podaci budu spremni. Kada su jednom rezultati dostupni mi ćemo te obavijestiti emailom i rezultati će ti biti dostupni na MyHeritage.
Što je veza između DNK i obiteljskih stabla?
DNK i obiteljska stabla se nadopunjuju. DNK može biti korišten da dokaže ili opovrgne dokumentirane obiteljske veze. Na primjer, ako druga osoba ima tvoje prezime ili vlasnik obiteljskog stabla sa kojim ti imaš Smart Match™, možete se oboje testirati na MyHeritage DNK da otkrijete da li ste stvarno povezani. Obrnuto, obiteljska stabla su neprocjenljiva za razumijevanje puta od srodstva do DNK podudarnosti. Kreiranje obiteljskog stabla je preporučljivo za svakoga koji uzima DNK test da bi napravio najviše od DNK rezultata i da otkrije cijelu priču iza njega. MyHeritage osigurava odličan alat za kreiranje obiteljskog stabla, a 7 milijardi zapisa koji čine zabavnim i lakim njegovo proširenje.