Samo$59‎
$79‎
Zadivite sebe
Otkrijte svoje etničko porijeklo i pronađite nove rođake našim jednostavnim DNK testom.
Samo$59‎
$79‎
Najviši tehnološki standardi zadovoljiti će najpovoljniju cijenu na tržištu.
Vaša DNK otkriva Vaše jedinstveno porijeklo - etničke grupe i geografske regije iz kojih potječete.
Uz pomoć zajedničkog DNK pronađite nove rođake za koje nikada niste znali da postoje.

Tijekom prošlosti 16 MHeritage je pomogao miijunima ljudi naći nove članove obitelji i njihovo etničko porijeklo.

Odakle u svijetu je tvoja obitelj?

Mjesta koja su vaši pretci zvali domom kodirano je u vašoj DNK Etničke grupe povijesno dolaze sa iste geografske regije i vuku iz lokalnog genskog bazena. Analiziramo vaš DNK da odredimo koji dio je procijenjen da potiće sa svakog od naših 42 podržanih etniciteta - najvećeg broja ponuđenog od bilo kojeg glavnog DNK servisa za testiranje. Doznaj više

Koga ćete otkriti?

Tražimo ljude čiji se DNK slaže sa vašim: vaše srodnike. Naša tehnologija Podudarnosti otkriva postotak DNK koji dijelite sa vašim parovima, pokazujući vam kako ste blisko povezani. Možete se spajati sa vašim novo pronađenim rođacima da naučite više o vašoj obitelji i otkrijete zajedničke pretke.Doznaj više

Često postavljana pitanja

 • Što mogu doznati iz DNK testa što inače ne bih znao?
  S MyHeritage DNK, možete otkriti rođake za koje niste znali da postoje, s kojima dijelite DNK segmente naslijeđene od istog zajedničkog pretka. Otkrit ćete etničko i geografsko podrijetlo svojih predaka - što može uključiti neka iznenađenja.
 • Koje su prednosti testiranja drugih članova obitelji?
  Preporuča se ispitivanje dodatnih članova obitelji. Svaki od Vaših članova obitelji nosi jedinstvene dijelove DNK koji zajedno mogu otključati priču Vaše obitelji. Testiranje jednog ili oba roditelja omogućuje Vam da dobijete dodatne informacije o vlastitim DNK podudarnostima. Na primjer, moći ćete saznati je li svaka podudarnost očinska ili majčinska. Testiranje roditelja, braće i sestara, rođaka i drugih rođaka također je vrlo korisno za otkrivanje više rođaka i učenje više o vlastitim podudarnostima. Zbog prirode genetskog nasljeđa, Vaša braća i sestre mogu u odnosu na Vas imaiti drugačije rezultate etničke pripadnosti. Uspoređivanje vaših rezultata može Vam pomoći da doznate još više o vašem podrijetlu.
 • Što ako sam već ranije napravila DNK test? Hoću li s MyHeritage testom doznati nešto novo?
  MyHeritage DNK test omogućava Vam da dobijete jedinstvene parove za korisnike koji su se testirali samo na MyHeritage, kao i parove s korisnicima koji su učitali na MyHeritage svoje rezultate od drugih dobavljača. Zahvaljujući MyHeritage-ovim širokim međunarodnim dometima i dostupnosti na više od 40 jezika, imate velike šanse da se usporedite s rođacima koji žive u drugim zemljama. Također ćete primiti odgovarajuće etničke analize na MyHeritage crtežu iz najveće baze mogućih etniciteta u ovoj grani uslužnih djeatnosti.
 • Može li se DNK s MyHeritage-a nekome dati kao poklon?
  Da! Kada naručujete putem interneta, komplet možete naručiti na svoju adresu ili na adresu nekog drugog, a mi ćemo toj osobi direktno poslati DNK komplet. Po primitku DNK kompleta, upute će tu osobu navesti da otvori besplatan račun na MyHeritage-u, ako ga već nema, te kako da aktivira svoj novi komplet.
  Od trenutka kada aktivira svoj komplet,toj ćemo osobi slati elektroničke poruke o praćenju njenog uzorka te, naravno, same rezultate kad budu spremni.
 • Kakav uzorak trebam dati?
  MyHeritage DNK komplet za testiranje je jednostavan za korištenje i ne uključuje uzimanje krvi ili pljuvačke. Da dobijete uzorak, jednostavno malim štapićem prođite unutrašnjom stranom obraza oko 45 sekundi i ponovite to s drugim štapićem za rezervu. Štapiće zatim stavite u epruvete i proslijedite poštom u DNK laboratorij na analilzu. Rezultati su Vam na raspolaganju na MyHeritage web stranici u sigurnom pregledniku.
 • Koliko dugo treba čekati rezultate?
  Jednom kada Vaš komplet stigne u naš laboratorij, trebat će 3-4 tjedna da rezultati budu spremni. Kada jednom rezultati budu raspoloživi, mi ćemo vas upozoriti emailom i rezultati će biti dostupni vama preko interneta.
 • Kako ćete analizirati i obraditi DNK uzorak?
  MyHeritage DNK test koristi na mikropločicama zasnovano autosomalno DNK testiranje. Ovaj test daje sirovi podatak koji nam pomaže računati DNK podudarnosti i analizu etniciteta od svih linija predaka, muških i ženskih.
 • Kakve veze ima DNK s obiteljskim stablima?
  DNK i obiteljska stabla se međusobno nadopunjuju. DNK se može koristiti za dokazivanje ili opovrgavanje dokumentirane obiteljske veze. Na primjer, ako postoji druga osoba s Vašim prezimenom ili vlasnik obiteljskog stabla s kojim imate Smart Match™, možete se oboje testirati na MyHeritage DNK kako biste doznali jeste li stvarno povezani. Isto tako, obiteljska stabla su od neprocjenjive vrijednosti za otkrivanje puta do DNK podudaranosti. Kreiranje obiteljskog stabla je preporučljivo za svakoga tko provodi DNK test, kako bi izvukao najveću korist iz DNK rezultata i otkrio cijelu priču. MyHeritage osigurava odličan alat za kreiranje obiteljskog stabla i 9,6 milijardu povijesnih zapisa koji njegovo proširenje čine zabavnim i jednostavnim.