Kontaktiraj nas
Mi smo tu da ti osiguramo odgovarajuću osobnu pomoć, tako da maksimalno iskoristiš mogućnosti na MyHeritage.
Naš brižni tim agenata nudi podršku na 17 jezika.
Posjeti Centar za Pomoć
Centar za pomoć
Zovi nas besplatno
ZemljaBroj telefonaRadno vrijeme
Australija +61 1800 731 768Nedjelja - četvrtak 17:00-07:00 AEDT, petak 17:00 - 01:00 AEDT
Austrija +43 800 80 2582Nedjelja - četvrtak 07:00 - 21:00 CET, petak 07:00 - 15:00 CET
Belgija +32 800 26 102Nedjelja - četvrtak 07:00 - 21:00 CET, petak 07:00 - 15:00 CET
Danska +45 808 201 32Nedjelja - četvrtak 07:00 - 21:00 CET, petak 07:00 - 15:00 CET
Francuska +33 8050 800 98Nedjelja - četvrtak 07:00 - 21:00 CET, petak 07:00 - 15:00 CET
Irska +353 1800 817 330Nedjelja - četvrtak 06:00 - 20:00 GMT, petak 06:00 - 14:00 GMT
Izrael +972 1801 2222 99Nedjelja - četvrtak 08:00 - 22:00 IST, petak 08:00 - 16:00 IST
Južna Afrika +27 800 980 785Nedjelja - četvrtak 08:00 - 22:00 SAST, petak 08:00 - 16:00 SAST
Kanada +1 844 921 2230Ponedjeljak - petak 09:00 – 19:00 EST
Nizozemska +31 (0) 800 24 00013Nedjelja - četvrtak 07:00 - 21:00 CET, petak 07:00 - 15:00 CET
Njemačka +49 800 589 3922Nedjelja - četvrtak 07:00 - 21:00 CET, petak 07:00 - 15:00 CET
Norveška +47 800 24 741Nedjelja - četvrtak 07:00 - 21:00 CET, petak 07:00 - 15:00 CET
Novi Zeland +64 (800) 995-069Nedjelja - četvrtak 19:00 - 09:00‎ NZDT, petak 19:00 - 03:00 NZDT
SAD +1 877 432 3135Ponedjeljak - petak, 09:00 – 19:00 EST
Ujedinjeno Kraljevstvo +44 80 0098 8125Nedjelja - četvrtak 06:00 - 20:00 GMT, petak 06:00 - 14:00 GMT
Španjolska +34 900 838 969Nedjelja - četvrtak 07:00 - 21:00 CET, petak 07:00 - 15:00 CET
Švedska +46 20 889 289Nedjelja - četvrtak 07:00 - 21:00 CET, petak 07:00 - 15:00 CET
Ostale lokacije +1-385-313-9758 *Nedjelja - četvrtak 06:00 – 20:00 GMT, petak 06:00 – 14:00 GMT

*Mogu se provesti naplate, provjeri sa svojim mrežnim dobavljačem za detalje

Australija
Nedjelja - četvrtak 17:00-07:00 AEDT, petak 17:00 - 01:00 AEDT
Austrija
Nedjelja - četvrtak 07:00 - 21:00 CET, petak 07:00 - 15:00 CET
Belgija
Nedjelja - četvrtak 07:00 - 21:00 CET, petak 07:00 - 15:00 CET
Danska
Nedjelja - četvrtak 07:00 - 21:00 CET, petak 07:00 - 15:00 CET
Francuska
Nedjelja - četvrtak 07:00 - 21:00 CET, petak 07:00 - 15:00 CET
Irska
Nedjelja - četvrtak 06:00 - 20:00 GMT, petak 06:00 - 14:00 GMT
Izrael
Nedjelja - četvrtak 08:00 - 22:00 IST, petak 08:00 - 16:00 IST
Južna Afrika
Nedjelja - četvrtak 08:00 - 22:00 SAST, petak 08:00 - 16:00 SAST
Kanada
Ponedjeljak - petak 09:00 – 19:00 EST
Nizozemska
Nedjelja - četvrtak 07:00 - 21:00 CET, petak 07:00 - 15:00 CET
Njemačka
Nedjelja - četvrtak 07:00 - 21:00 CET, petak 07:00 - 15:00 CET
Norveška
Nedjelja - četvrtak 07:00 - 21:00 CET, petak 07:00 - 15:00 CET
Novi Zeland
Nedjelja - četvrtak 19:00 - 09:00‎ NZDT, petak 19:00 - 03:00 NZDT
SAD
Ponedjeljak - petak, 09:00 – 19:00 EST
Ujedinjeno Kraljevstvo
Nedjelja - četvrtak 06:00 - 20:00 GMT, petak 06:00 - 14:00 GMT
Španjolska
Nedjelja - četvrtak 07:00 - 21:00 CET, petak 07:00 - 15:00 CET
Švedska
Nedjelja - četvrtak 07:00 - 21:00 CET, petak 07:00 - 15:00 CET
Ostale lokacije
Nedjelja - četvrtak 06:00 – 20:00 GMT, petak 06:00 – 14:00 GMT

*Mogu se provesti naplate, provjeri sa svojim mrežnim dobavljačem za detalje