Yakir LasryVP Korisnički Odnosi
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Volim strasne korisnike. Neki od naših najboljih ambasadora su ljudi koji su frustrirani dok dok im ne pomognemo toliko puno da postanu naši vrhunski obožavatelji. End of quote.
Yakir upravlja svim aktivnostima prema korisnicima u MyHeritage, koje uključuju prodaju i podršku korisnicima.

Zajedno sa jakim temeljima u prodaji Yakir donosi osjećaj genijalnosti u MyHeritage, izbjegavanje fraza poput “industrijski standard” dajući prednost domišljanju sustava da bi osigurao korisnicima najbolje iskustvo.

Početak u prodaji bio je u Memo Global, rastući brzo prema testiranju i istraživanju novih tržišta i metodologija i u konačnici predvodio kreiranje pozivnog centra za promociju novog proizvoda.

U 2010, Yakir se pridružio MyHeritage i samostalno izgradio pozivni centar tvrtke. Njegove visoke kvalitete vodile su u njegovu promicanje u voditelja odjela podrške korisnika, gdje je bio odgovoran za značajna poboljšanja zadovoljstva korisnika i proces razvoja i materijala za optimiranje iskustva korisnika. Zahvaljujući Yakirovim naporima, MyHeritage uživa zvjezdanu reputaciju kod šireće baze milijuna zadovoljnih korisnika.

Yakir drži BBA i LLB stupnjeve Interdisciplinarnog Centra Herzliya i kada ne radi, obično ga možete naći kako traži uzbuđenja na ledu hokejaškog igrališta ili boksačkog ringa, poput zvjezdanog igrača u MyHeritage nogometnom timu, ili čak BASE jumping sa stijena.