Maya LernerViša potpredsjednica, vođa proizvodnog tima
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Strastven sam u povezivanju korisnika na smislene načine, a to je ono što radi MyHeritage. End of quote.
Maya vodi MyHeritageov proizvodni menadžment i strategiju, osiguravajući da naši proizvodi nisu samo moćni, nego i privlačni i jednostavni za korištenje.

Ona donosi deset godina značajnog iskustva u području upravljanja potrošačkim proizvodima u MyHeritage, nakon što je radila u startupima i velikim tvrtkama, od I-playa (nekada Oberon Media) do Sears, EatWith, a od nedavno i Playtika, koji ju čini posebno prikladnim za njezinu ulogu u MyHeritage. Stručnjak na tom području, predaje na temu interaktivnog dizajna proizvoda na IDC Herzliya, vlastitoj alma mater, nakon što je diplomirala s diplomom računarstva. Maya također ima magisterij u javnoj upravi (MPA) sa Sveučilišta Cornell.

Maya je oduvijek bila fascinirana rodoslovljem, a još više kad je napravila dokumentarac o vlastitoj obiteljskoj povijesti 2007. godine. Maya također voli fotografije i kuhanje, a kombinira te hobije pisanjem obiteljske kuharice koja dijeli priče i recepte od djedove Obiteljske pekare.