Besplatno obiteljsko stablo i genealoški programi. Napravite vaše obiteljsko stablo.Besplatno obiteljsko stablo i genealoški programi. Napravite vaše obiteljsko stablo. Besplatno obiteljsko stablo i genealoški programi. Napravite vaše obiteljsko stablo.O MyHeritage
MyHeritage je osnovala grupa ljudi s jakim interesom za genealogiju i solidnim poznavanjem tehnologije interneta. Naša vizija je bila pomoći ljudima širom svijeta da iskoriste snagu interneta, otkriju svoju povijest i ojačaju njihove veze s obitelji i prijateljima.

Smješteni smo u prekrasnom selu Bnei Atarot, blizu Tel Aviva, Izrael, koje su osnovali njemački Templari 1902. pod imenom Wilhelma.

Inspirirani okolnim poljima i voćnjacima te divnim, obnovljenim templarskim vilama, od kojih je jedna i naše sjedište, trudimo se istraživati obiteljsku povijest koristeći alate iz budućnosti. U veljači 2012. slijedeći naš stalni rast, preselili smo se u krasne nove urede u Or Yehuda, Izrael. Također imamo urede u SAD-u u Lehiju, Utahu i LA-u u Kaliforniji te zaposlenike i predstavnike u mnogim zemljama širom svijeta.
Kao dinamična mreža obiteljske povijesti, naše inovacije za izgradnju obiteljskog stabla i pretraživanje povijesnih sadržaja se konstantno razvijaju kako bi osigurali obiteljima najbolje iskustvo. Naše nedavne akvizicije World Vital Records i Geni.com na primjer, omogućile su nam da ponudimo milijarde povijesnih zapisa i zanimljive alate za suradnju sa širom i većom međunarodnom publikom no što smo je ikada imali.
Ako ste i Vi, kao mi, zainteresirani da istražite kako ste postali to što jeste i da podijelite Vaša saznanja s članovima obitelji i prijateljima, MyHeritage je mjesto za Vas.