MyHeritage je ponosan da vam donosi Federalni popis stanovništva SAD-a 1940.

Pretražite oznake popisa stanovništva iz 1940-te

  Na raspolaganju je informacija o svakom od 132 milijuna Amerikanaca u popisu 1940.

Ime

Rođenje

Izračunajte to
bio/la star/a oko star Izračunajte to
Unesite ispravnu dob
Molimo unesite valjanu godinu

Prebivalište


Pretraži
Prazan obrazac
 • NAUčI VIšE O žIVOTIMA ‘NAJVEćE GENERACIJE’ U TVOJOJ OBITELJI

  Gdje su oni rođeni? Koje su bila njihova puna imena? Koliko su bili obrazovani? Gdje su živjeli? Sa kime su živjeli? Gdje su bili pet godina ranije? Šta je bilo njihovo zanimanje? Koliko su zarađivali? Donoseći vam sve slike i pretražive oznake za SAD popis stanovništva iz 1940-te, mi ćemo biti tamo da vam pomognemo da otkrijete više o vašim pretcima i rođacima koji su živjeli u teška vremena - poput Velike krize i kasnije drugog svjetskog rata i da povežemo živa sjećanja sa povijesnim zapisima.
 • NAJVEćI šTEDITELJ VREMENA

  Upotrebom moćne tehnologije, MyHeritage će automatski prepoznati slaganje bilo kojeg zapisa iz popisa 1940-te sa osobama u vašem obiteljskom stablu. To je najveća ušteda vremena... Samo se opustite i mi ćemo odraditi teški posao za vas.
 • NAZAD NA 1940-TU

  Kliknite na sličicu sa strane za neke smiješne činjenice o 1940-toj.
 • OBRAZAC POPISA STANOVNIšTVA SAD-A 1940-TE

  Prije samo 72 godine vaš vlastiti rođak je mogao biti zabilježen na jednom od tih. Od 2. travnja 2012 možete se približiti razumijevanju kako su živjeli.
  Pogledaj uzorak obrasca popisa iz 1940-te
 • BUDI SPREMAN....

  Izgradi svoje obiteljsko stablo na NyHeritage ili uzmi GEDCOM danas. Ranog travnja 2012-te mi ćemo početi postupno učitavati i pretraživati nove podatke iz popisa i vi ćete primiti automatsko upozorenje kada god uspješno sparimo zapiseu vašem obiteljskom stablu. Započnite vaše obiteljsko stablo, besplatno je!Uzmite vaš GEDCOM